Campings

De toeristische infrastructuur van Macedonië staat er om bekend ongelofelijk omvangrijk te zijn. Dit zorgt er voor dat er altijd voor iedereen een geschikte accommodatie voor handen is. Uiteraard kan je verblijven in één van de prachtige hotels van Macedonië, maar daarnaast zijn er verspreid over het land ook heel wat campings terug te vinden. Alle campings in Macedonië nodigen uit om op te vertoeven en zijn bovendien ook nog eens prettig geprijsd. We vertellen je er op deze pagina in ieder geval alles over.

Wat zijn de beste campings van Macedonië?

Macedonië staat er om bekend een land te zijn waarin menig aantal campings zijn terug te vinden. Dat is ook niet zo vreemd. Heel wat mensen die nu Noord-Macedonië bezoeken kiezen er namelijk voor om een rondreis te ondernemen. Dit omwille van verschillende redenen, maar uiteraard in het bijzonder omwille van de prachtige natuur waar het land over beschikt. Geldt dat ook voor jou en trek je er op uit met de camper? In dat geval kan het de moeite waard zijn om te verblijven in één van de onderstaande, doorgaans prima gewaardeerde campings in Macedonië.

1.) Camping Lakeside

Dit is één van de bekendste campings van Macedonië. Deze camping is gelegen in Kalista in Struga en biedt haar bezoekers onder meer een formidabel uitzicht aan op de omgeving. Bovendien is het mogelijk om hier gratis te parkeren en kunnen gasten genieten van een gratis internetverbinding. Voor mensen die met hun huisdier naar Macedonië zijn afgereisd is het bovendien goed om te weten dat ook je viervoeter hier welkom is.

2.) Camping Bellevue

Een andere bekende en erg populaire camping in Macedonië is ‘Camping Bellevue’. Deze camping is gelegen op een afstand van ongeveer 10 kilometer van de Stenen Brug evenals het Fort Kale van Skopje. Hier kamperen in Macedonië zorgt er voor dat je kan rekenen op de aanwezigheid van een leuke speeltuin voor kinderen. Daarnaast is er ook een beveiligde parkeerplaats bij het kampeerterrein terug te vinden. Camping Bellevue is overigens niet zomaar een camping in Macedonië. Je treft hier namelijk ook een bar aan evenals een gemeenschappelijke lounge en een eethoek. Op het kampeerterrein zijn tot slot ook gedeelde badkamers met douches en wasmachines terug te vinden.

Hoe de beste camping van Macedonië vinden?

Heel wat mensen die graag willen kamperen in Macedonië gaan daarvoor op zoek naar de beste camping van het land. Dat is niet meer dan logisch, maar in de praktijk spreekt het voor zich dat voor iedereen de beste camping van Macedonië zomaar anders kan zijn. Verspreid over Noord-Macedonië zijn werkelijk zeer veel campings terug te vinden waardoor er eigenlijk voor iedereen wat wils voor handen is. Zaken waar je bij het uitkiezen van een geschikte camping in Macedonië in ieder geval rekening mee zal willen houden zijn de volgende:

  1. Zijn er faciliteiten op de camping aanwezig of niet?
  2. Is de camping in Macedonië gelegen op een gunstige locatie?
  3. Wordt er gratis parkeergelegenheid aangeboden aan de gasten?
  4. Hoeveel bedragen de kosten voor een verblijf op de camping?

Wanneer je rekening houdt met de bovenstaande zaken zal je met zekerheid die ene camping in Macedonië kunnen vinden waar jij met plezier gebruik van zal maken. In ieder geval, voor mensen die houden van kamperen heeft Macedonië sowieso heel wat moois in petto!