Hotels

De toeristische infrastructuur van Macedonië is door de jaren heen sterk verbeterd. Dit blijkt niet in het minst uit de vele prachtige hotels welke verspreid over het land zijn terug te vinden. Het merendeel van de reizigers die naar Macedonië op vakantie gaan kiezen er bewust voor om te verblijven in één van deze hotels in Macedonië. Dit niet alleen omdat ze er kunnen rekenen op net wat extra service, maar ook omdat deze hotels doorgaans over een zeer mooie inrichting beschikken. In ieder geval, wil jij ook graag kennismaken met enkele van de beste hotels van Macedonië? Dat kan hier op deze pagina! 

Enkele uitstekende hotels in Macedonië 

Zoals reeds aangegeven is het zo dat er voor iedereen een uitstekend hotel in Macedonië is terug te vinden. In het bijzonder in Ohrid en omgeving zijn door de jaren heen heel wat niet te versmaden hotels verschenen. Dit geldt overigens ook voor de stad Skopje. Wij zochten alvast enkele van deze hotels in Macedonië voor je uit en stellen ze graag aan je voor. 

Hotel Panoramika Design & Spa ****

Dit prachtige 4-sterrenhotel is terug te vinden in Skopje en bevindt zich op een afstand van zo’n 1,8 kilometer van de welbekende, stenen brug van de stad. Het onder toeristen zeer populaire Macedonia Square is gelegen op amper 20 minuten lopen van de accommodatie. Alle kamers welke deel uitmaken van het Hotel Panoramika Design & Spa beschikken over een moderne inrichting en zijn voorzien van een flatscreen-tv evenals een koelkast en een koffiezetapparaat.

Hotel Mirror ****

Het Hotel Mirror staat algemeen bekend als één van de beste hotels van Macedonië. Ze biedt haar gasten niet alleen een luxueuze accommodatie aan met een prachtig zwembad, daarnaast is er voor alle gasten ook gratis parkeergelegenheid voor handen. Ideaal dus voor mensen die graag een rondreis doorheen Macedonië willen maken! Dat is echter nog niet alles. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat gasten van het Hotel Mirror steeds kunnen genieten van een heerlijk, continentaal ontbijt.

Het Makpetrol Hotel in Macedonië ***

Het Makpetrol Hotel in Macedonië is gelegen op één van de hellingen van het prachtige Bistragebergte. Ze bevindt zich dan ook in de buurt van het meer van Mavrovo. Het hotel is terug te vinden op een hoogte van zo’n 1300 meter. Deze hoogte zorgt er voor dat er tijdens de wintermaanden in de nabije omgeving vaak aan wintersport kan worden gedaan. Alle kamers welke deel uitmaken van dit gezellige, maar klassieke hotel beschikken over een eigen badkamer evenals een satelliet-tv. Het grote restaurant van het hotel heeft een aperitiefbar en een mooi zomerterras.

Andere hotels in Macedonië die het overwegen waard zijn

Het is uiteraard niet mogelijk om alle hotels in Macedonië uitvoerig op deze pagina te bespreken. Bovendien is het zo dat het beste hotel van Macedonië voor iedereen wellicht anders is. Hoe dan ook, de bovenstaande hotels zijn steeds meer dan de moeite waard om te overwegen. Dit geldt echter ook voor de onderstaande. Ook deze hotels zijn bij heel wat Belgen die naar Macedonië zijn afgereisd erg in de smaak gevallen: 

Buiten de bovenstaande opties is ook een verblijf in het ‘Unique Hotel‘ in Noord-Macedonië absoluut de moeite waard om te overwegen. In ieder geval mag het duidelijk zijn, ongeacht over welke eisen je beschikt voor het boeken van een hotel, het is in Macedonië werkelijk allemaal mogelijk!