Reizen

Reizen naar Macedonië zijn door de jaren heen almaar populairder geworden. Heel wat mensen hebben het dan ook wel een beetje gezien met traditionele vakantielanden zoals bijvoorbeeld Spanje, Italië en Frankrijk. Geldt dat ook voor jou? Dan is Noord-Macedonië ongetwijfeld een zeer interessant alternatief! Dit prachtige land biedt je niet alleen een aangenaam klimaat, maar ook heel wat fantastische bezienswaardigheden. Meer dan de moeite waard dus om het prachtige Macedonië te ontdekken!

Waarom op reis gaan naar Macedonië?

Ondanks het feit dat reizen naar Macedonië tegenwoordig kunnen rekenen op een aanzienlijke populariteit moet het gezegd dat er bij heel wat mensen toch nog een beetje sprake is van twijfel. Wat kan je namelijk allemaal ontdekken tijdens een reis doorheen Noord-Macedonië? Dat is werkelijk heel wat. Wij hebben alvast enkele potentiële hoogtepunten voor jouw reis doorheen Macedonië voor je op een rijtje gezet.

  1. Macedonië beschikt over een prachtige en veelzijdige natuur;
  2. Steden zoals Skopje, Bitola en Struga zijn geweldig om te bezoeken;
  3. De perfecte oppervlakte laat je snel kennismaken met alle bezienswaardigheden;
  4. Reizen naar Macedonië is doorgaans mogelijk tegen een scherpe prijs;
  5. De beperkte vluchtduur van amper 2 uur en 35 minuten maakt ook korte reizen mogelijk;

Vaak wordt gedacht dat Macedonië zich uitsluitend leent voor een zonvakantie, maar dat is zeker niet correct. Macedonië is een prachtig land dat niet alleen hart van de natuurliefhebber, maar ook deze van cultuurliefhebbers ongetwijfeld zal weten te veroveren!

Reizen naar Macedonië vanuit België boeken

Reizen naar Macedonië vanuit België is mogelijk op tal van verschillende manieren. Er zijn bijvoorbeeld mensen die er voor kiezen om met de auto naar Noord-Macedonië af te reizen. Dat is perfect mogelijk. De afstand waar je in dit geval rekening mee dient te houden is een beetje vergelijkbaar met deze wanneer je bijvoorbeeld met de auto naar Portugal of het zuiden van Spanje zou rijden. De gemiddelde reisduur van Brussel naar de Macedonische hoofdstad Skopje bedraagt dan ook zo’n 21 uur.

Een meer comfortabele en vooral veel snellere manier om vanuit België naar Macedonië te reizen is uiteraard het vliegtuig. Op reis naar Macedonië met het vliegtuig is zowel mogelijk voor een korte als voor een lange(re) vakantie. Het boeken van een rechtstreekse vlucht bij met name Tui Fly of Wizz Air zorgt er namelijk voor dat je in ongeveer 2 uur en 35 minuten voet kan zetten op Noord-Macedonische grond. De korte vluchtduur zorgt er voor dat Macedonië zelfs geschikt is als bestemming voor een citytrip. Dit geldt uiteraard vooral voor de hoofdstad van het land, Skopje.

Een groepsreis naar Macedonië ondernemen

Heel wat mensen houden er niet van om alleen op vakantie te gaan. Zij vinden het dan ook veel gezelliger om bijvoorbeeld een leuke groepsreis te ondernemen. Een groepsreis naar Macedonië boeken zorgt er voor dat je met een gezellige groep kennis kan maken met alle hoogtepunten van dit bijzonder mooie land. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het boeken van een avontuurlijke groepsreis naar Macedonië? In dat geval kan je daarvoor terecht bij de hieronder terug te vinden reisorganisaties.

  1. Djoser.be;
  2. Corendon.be;
  3. TUI.be;

Ben jij iemand die het toch wat minder fijn vindt om een georganiseerde groepsreis te ondernemen naar Macedonië en opteer je bijgevolg liever voor een individuele rondreis doorheen het land? Ook dat behoort uiteraard zonder probleem tot de mogelijkheden!

Waar een vliegreis naar Macedonië boeken?

Op reis naar Macedonië met de auto mag dan wel mogelijk zijn, in de praktijk is het toch zo dat de meeste mensen de voorkeur geven aan een georganiseerde vliegreis. Op deze manier hoeft men zich nergens zorgen om te maken terwijl de reis naar Macedonië op zich ook nog eens een behoorlijk stuk sneller kan gebeuren. Daar waar je bij een autovakantie naar Macedonië toch al snel rekening moet houden met een gemiddelde reistijd van zo’n 21 uur geldt dat helemaal niet voor een vliegreis. Een vliegreis naar Macedonië boeken met een rechtstreekse vlucht zorgt er dan ook voor dat je in amper 2 uur en 35 minuten tijd voet kan zetten op Noord-Macedonische grond. Voor het boeken van vliegtickets naar Macedonië kan je in België een beroep doen op zowel TUI als Corendon.

Voordelig op reis naar Macedonië

Wil jij graag echt voordelig op reis naar Macedonië gaan? Dat is natuurlijk helemaal geen probleem! Er worden door de verschillende reisorganisaties die reizen naar Macedonië aanbieden immers ook steevast last minute aanbiedingen geplaatst. Door gebruik te maken van één van deze last minute reizen naar Macedonië kan je genieten van een optimaal comfort, maar dan wel tegen een zeer interessant prijskaartje. Zo sla je twee vliegen in één klap!