Vakantie

Op vakantie gaan naar Macedonië staat helemaal bovenaan het verlanglijstje van heel wat fervente reizigers. Door de jaren heen is Macedonië, tegenwoordig beter bekend als Noord-Macedonië dan ook uitgegroeid tot een volwaardige vakantiebestemming. Niet alleen kan je in het land rekenen op een heerlijk klimaat, daarnaast valt er ook ongelofelijk veel natuurpracht te ontdekken. Tel daar ook nog eens de fijne steden bij op en het mag duidelijk zijn dat een vakantie naar Macedonië ondernemen in de praktijk absoluut de moeite meer dan waard kan zijn!

Een vliegvakantie naar Macedonië boeken

Ondanks het feit dat Macedonië door de jaren heen steeds populairder is geworden als vakantiebestemming moet het gezegd dat er ook vandaag de dag nog heel wat misverstanden over bestaan. Veel mensen denken bijvoorbeeld nog steeds dat een vliegvakantie naar Macedonië boeken betekent dat je rekening moet houden met een aanzienlijke vluchtduur. Niets is echter minder waar. De rechtstreekse vluchten die tussen België en Macedonië worden uitgevoerd zorgen er namelijk voor dat je in slechts 2 uur en 35 minuten in dit prachtige land kan staan!

Noord-Macedonië, ook geschikt voor een korte vakantie

Wil jij dus helemaal geen lange vakantie naar Macedonië boeken, maar eerder een korte citytrip? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat Noord-Macedonië zich daar uitstekend toe leent. Dit is niet alleen het gevolg van de korte vluchtduur, daarnaast is het ook nog eens zo dat een stad als Skopje een prima citytripbestemming is. Wil jij er dus met andere woorden gewoon even lekker kort tussenuit? Ook in dat geval kan het de moeite meer dan waard zijn om op vakantie naar Macedonië te gaan!

  1. Een rechtstreekse vlucht wordt uitgevoerd in slechts 2 uur en 35 minuten tijd;
  2. De hoofdstad Skopje leent zich uitstekend voor het ondernemen van een cityrip;

Een korte zonvakantie naar Macedonië kan je volledig zelf boeken of je kan er voor kiezen om een beroep te doen op een reisorganisatie. Verder op deze pagina hebben we alvast de bekendste en belangrijkste reisorganisaties die reizen van België naar Macedonië aanbieden voor je op een rijtje gezet.

Op vakantie naar Macedonië met deze tips

Omwille van het feit dat Macedonië (of Noord-Macedonië) tegenwoordig nog steeds een vrij onbekende vakantiebestemming is, is het zo dat veel mensen zich niet goed bewust zijn van wat ze nu allemaal tijdens hun reis naar Macedonië moeten gaan ontdekken en beleven. Kan jij ook wel enkele interessante tips voor jouw vakantie naar Macedonië gebruiken? Bekijk dan zeker en vast even het hieronder terug te vinden overzicht!

  1. Het meer van Ohrid is altijd een absolute aanrader;
  2. Ontdek steden zoals Skopje, Struga, Bitola en Kumanovo;
  3. Geniet aan één van de leuke zandstranden van het mooie weer;
  4. Maak kennis met de fantastische, Macedonische wijnen;
  5. Maak een uitstap naar buurland Kosovo;

Uiteraard zijn bovenstaande tips voor Macedonië nog lang niet alles. Verspreid over het land zijn dan ook menig aantal prachtige bezienswaardigheden terug te vinden die zonder meer de moeite waard zijn om te ontdekken. Mede omwille van deze reden is het ondernemen van een individuele rondreis door Macedonië door de jaren heen zo populair geworden. Ben je eerder op zoek naar een alternatieve vakantiebestemming voor een ontspannende zonvakantie of zomervakantie? Ook in dat geval is Noord-Macedonië het overwegen zonder ook maar enige twijfel meer dan waard!

Met welke reisorganisaties naar Noord-Macedonië op vakantie?

Ben jij ook van plan om op vakantie naar Noord-Macedonië te gaan? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er op de Belgische markt verschillende reisorganisaties zijn terug te vinden die je deze mogelijkheid aanbieden. Het gaat hierbij in het bijzonder om:

  1. Corendon;
  2. Tui;

Beide reisorganisaties staan er om bekend over een zeer mooi aanbod met reizen naar Macedonië te beschikken. Op vakantie naar Macedonië boeken bij Tui of Corendon zorgt er dan ook voor dat je dit land precies op die manier kan ontdekken zoals jij altijd al in gedachten hebt gehad. Of je nu graag op basis van half pension of all inclusive in een bepaald hotel wenst te verblijven, ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Met een last minute naar Macedonië op vakantie

Wil jij graag kennismaken met alle pareltjes van het prachtige Macedonië? Zou je dit echter graag willen kunnen doen tegen een zo scherp mogelijk prijskaartje? In dat geval is het boeken van een last minute naar Macedonië altijd een interessante keuze. Je dient er wel rekening mee te houden dat je in dit geval binnen korte termijn op reis moet kunnen vertrekken. Is dat voor jou geen probleem? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je door het boeken van een last minute Macedonië op nog voordeligere wijze zal kunnen ontdekken. Last minute vakanties naar Macedonië worden onder meer aangeboden door de reisorganisaties Corendon en Tui.