Vliegtickets

Wanneer je op vakantie wil gaan naar Macedonië zal je er wellicht voor willen kiezen om een vliegticket te boeken. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Macedonië aan. Het kan hierbij zowel gaan om rechtstreekse als om niet rechtstreekse vluchten. In het meest optimale geval boek je uiteraard een directe vlucht naar Macedonië. De vluchtduur bedraagt in dit geval ook slechts 2 uur en 35 minuten. Hoe dan ook, wil jij graag meer te weten komen over het boeken van de interessantste vliegtickets naar Macedonië? Dan ben je op deze pagina beslist aan het juiste adres!

Bij wie vliegtickets naar Macedonië boeken?

Het boeken van een vlucht naar Macedonië is vanuit België mogelijk met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Is het voor jou echter vooral belangrijk dat je rechtstreeks naar deze vakantiebestemming kan vliegen? In dat geval is het aanbod met mogelijkheden toch net wat beperkter. Dit heeft alles te maken met het feit dat heel wat luchtvaartmaatschappijen ergens een tussenlanding maken. De twee meest interessante luchtvaartmaatschappijen welke rechtstreekse vluchten naar Macedonië aanbieden vanuit België zijn:

  1. TUI Fly;
  2. Wizz Air;

Voor Wizz Air geldt dat ze standaard ongeveer twee keer in de week naar Macedonië vliegt. Dit althans buiten het hoogseizoen. Tijdens de vakantieperiode kunnen er op regelmatige(re) basis vluchten worden georganiseerd. Dit geldt overigens niet alleen voor Wizz Air, maar ook voor TUI Fly.

Een niet rechtstreekse vlucht naar Macedonië boeken

Is het voor jou geen vereiste om een rechtstreekse vlucht naar Macedonië te kunnen boeken? In dat geval kan je er ook voor kiezen om een niet rechtstreekse vlucht te boeken. Er zijn immers nog heel wat meer andere luchtvaartmaatschappijen dan de eerder genoemde die vluchten naar Macedonië aanbieden. Het gaat hierbij onder meer om de volgende:

  1. Air Serbia;
  2. Pegasus Airlines;
  3. Turkish Airlines;
  4. LOT;

Vooraleer een bepaalde vliegticket naar Macedonië te boeken is het altijd de moeite waard om even het actuele aanbod met vliegtickets grondig door te nemen. In het meest optimale geval voer je ook een objectieve vergelijking uit. Dit is mogelijk bij verschillende partijen. Het gaat hierbij onder meer om:

  1. Cheaptickets.be;
  2. Vliegtickets.be;
  3. Connections.be;

Wil jij dus met andere woorden ook met absolute zekerheid goedkoop vliegen naar Macedonië? Dan is het zeker de moeite waard om even de verschillende vliegtickets die er op de markt worden aangeboden te vergelijken. Alleen op die manier haal je er immers de voordeligste tussenuit.

Hoe vliegen naar Macedonië?

Tot slot is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe je precies kan vliegen naar Macedonië. Vanuit België gebeurt dit in het merendeel van de gevallen vanaf de luchthaven van Zaventem. De meeste luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Macedonië aanbieden hebben dan ook geopteerd voor deze internationale luchthaven. Dit geldt ook voor TUI Fly.

Wil je dus met andere woorden vanuit België naar Macedonië vliegen om onder meer het prachtige Ohrid en Skopje te gaan bezoeken? Dan is het boeken van een vlucht naar Macedonië vanaf de luchthaven van Zaventem wellicht de meest voor de hand liggende keuze. Wil je graag met Wizz Air naar Macedonië vliegen? In dat geval kan je daarvoor terecht op Charleroi Airport. Vanaf deze luchthaven vliegt Wizz Air gemiddeld twee keer in de week richting Noord-Macedonië. Let op, in het hoogseizoen kunnen er meer vluchten worden aangeboden.